Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

 
 

Kniha návštev - vaše nové fórum!

 

Obrazek

 

Napíšte i vy svoj názor a vyjadrite sa k téme Marika...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Plagat Mariky

(Dusko BA-TT, 10. 1. 2011 21:03)

Ahojky..Môže mi niekto odpredať dva plagáty Mariky ???
Zháňam tieto dva, podklad na albumm mince... a Marika No-5
Teda v modrom oblečení kde sedí a druhý plagát v bielej blúzke s kvietkami v ruke.Dobre zaplatím,..
dusan.rallok@atlas.sk

ĎAKUJEM.

Poděkování

(Víťa Krejča, 8. 1. 2011 20:33)

Milá Mariko.
Osobně Vás neznám a vím o vás velmi málo.Nejsem také ani naivní hlupáček , který by si myslel , že zpěvačka musí být přesně taková , jak se vyjadřuje ve svém projevu.Chtěl bych Vám ale z celého srdce poděkovat za Vaše krásné písně.Znám je už minimálně od 12let a nic hlubšího a citlivěji zpívanějšího od tak krásné a půvabné ženy jako jste Vy , neznám.
Děkuji ! ! ! Přeji Vám mnoho lásky , radosti a dobrého porozumění Vám a Vašim blízkým.Také odvahu a moc a moc trpělivosti v boji s nepohodlím Vašeho tělesného postižení.Víťa

Collectors edition

(Admin, 7. 1. 2011 12:46)

Viete, dovolil by som pouzit jednu reakciu dlhorocneho ctitela Mariky Gombitovej z Ciech. Musime povedat, ze s nim absolutne suhlasime:

"Zájem vydávat CD musí být především na straně vydavatele. A hledat sponzory je také jejich práce. Proč vyhodnotili prodej Maričiných CD jako neúspěšný??? Protože když někdo neví, že něco vyšlo, nemůže si to koupit. Skalné fanoušky do toho nepočítám, protože my dění kolem Mariky sledujeme, máme informace a jsme oproti běžnému zákazníkovi v obrovské výhodě. Že výjde něco Marice, byť jen v reedici, zákazník neví, neboť to v regálech prodejen jen tak nenajde. Trvám na svém názoru a přesvědčení, že vydavatel neudělal pro distribuci ani to základní minimum, které udělat měl. A spoléhat se na reklamu na You Toube nebo na Facebooku - tak to je co??? Profi vydavatel se chová jako člověk jednotlivec, aby nemusel do reklamy vrazit ani korunu? Pamatujete na vydání 2CD Vyznanie? Tam byla prodejnost úspěšná, protože to bylo podpořeno plakáty, prodejci jich dostali dost na to, aby vyzdobili své výlohy, atd. Protože byl prodej úspěšný, vydali se další CD, ale už bez jakékoli reklamy."

A dodavame, ze zrealizovat sa da vsetko, pokojne i predobjednavkami. Ale nie sme v takej pozicii, ze by sme mohli viest kvalitny obchodny dialog z vydavatelom.

500 ks 2CD Collectors Edition

(Oyster, 6. 1. 2011 14:04)

To by snad neměl být takový problém. Vzal bych si jeden pro sebe a další jeden pro mou známou, která Mariku také moc ráda poslouchá.

Nedalo by se to s těmi předbojednávkami zrealizovat nějak přes tento web? Nebo si aspoň udělat průzkum zájmu?

Je to tak trochu jako "národ sobě", ale jak už jsem psal, čas utíká a pokud se nestane zázrak, musíme si pomoci sami.

Jenom mě trochu překvapuje jedna věc. Předesílám, že nevím, jaký je současný zdravotní stav Mariky.
V jejím zájmu by měly být co největší prodeje jejích CD, protože z nich dostává nějaká procenta. Nebo aspoň je taková obvyklá praxe.
Kdyby jela aspoň na krátké turné, pár koncertů na Slovensku i v ČR, určitě by to prodejům jejích CD pomohlo. Nemluvě o tom, že se dají CD prodávat přímo na koncertu, kde je větší šance, že si návštěvníci CD koupí.

Collectors edition

(Admin, 6. 1. 2011 13:10)

No, Mince sa do tejto kolekcie urcite nedostanu tak skoro, bolo by to kontraproduktivne. Ide o moznost dalsieho titulu, ak by sa podarilo ziskat sponzora, prip. 500 zavaznych objednavok.

500 závazných objednávek 2CD po € 10,-

(Oyster, 6. 1. 2011 11:14)

Dobrý den,

to jste měl na mysli opět 2CD "Mince na dne fontán", nebo nějaký další plánovaný titul z Collectors Edition (třeba "Marika No.5")?

Collectors edition

(Admin, 4. 1. 2011 14:23)

Vazeny pan "Oyster",

tieto informacie sme tu uz niekolkokrat opakovali. Neprisli ste s nicim novym. Opus tieto edicie pozastavil a jasna odpoved, ci budu pokracovat nepadla ani z ust J. Curneho. A to, ze za tym je nizky predaj, tak to sme fanusikov informovali uz davno.

Ale velmi pekne dakujeme za nazor a opat za pripomenutie.

Ak by sme vsak ziskali 500 zavaznych objednavok tohoto 2CD za á 10,- EUR, tak toto
2CD by teoreticky (dla marketingovej manazerky Forzy-Opusu) mohlo vyjst do mesiaca. Nebol by problem. Ak viete o nejakom sponzorovi, dajte nam vediet.

Vydávání Collectors Edition

(Oyster, 4. 1. 2011 13:48)

Dobrý den všem fanouškům Mariky,

na základě v tomto fóru uveřejněných kusých informací o (po)zastavení vydávání řady 2CD Collectors Edition jsem navázal na svou více než 2 roky starou korespondenci s p. Čurným z vydavatelství FORZA, kterému OPUS patří.

Zeptal jsem se ho mimo jiné na to, jak to vypadá s vydáním dalších 2CD v Collectors Edition Mariky a Mekyho. Tady je jeho odpověď:
"1. Áno, vydávanie collectors edition Mariky Gombitovej a Mekyho Žbirku sme naozaj pozastavili
(zdôrazňujem slovo pozastavili nie zrušili) nakoľko po finančnej stránke doteraz vydané tituly nedopadli dobre, na ich obnovenie potrebujeme zvýšiť príjmy mimo predaja (granty, sponzoring)
nakoľko príjmy z predaja nosičov už zrejme zvýšiť nebude možné".

Moje další otázka směřovala k tomu, jestli když v rámci "nízkorozpočtové" edice OPUS100 vyšlo 2CD Mekyho "Nemoderný chalan" + "Chlapec z ulice" a Maričiny "Mince na dne fontán", je reálná šance, že se opět dočkáme tak hezky zvukově upravených i celkem dokumentačně provedených 2CD jako byly doposud vydané tituly.
A zde je odpověď p. Čurného: "To neznamená, že v prípade vyriešenia problémov spomínaných v bode 1 nevyjdú všetky albumy aj v rámci collectors edition, kedy to však bude si v tejto chvíli netrúfam povedať."

Nezbývá nám tedy, než abychom podpořili OPUS v jeho záslužné činnosti tím, že pokud nemáme, urychleně dokoupíme zbývající tituly z Collectors Edition, které ještě nemáme a které nás zajímají (Collegium Musicum, Mariky a Meky). Stejně tak hudbymilovné kamarády budeme obdarovávat ORIGINÁLY CD a žádnou "edicí Samopal"! :-) Jinak se těch svých, krásně vypravených i zvukově vyčištěných originálů sotva dočkáme. A čas utíká ... .

Krásné Vánoce

(Pavel, 24. 12. 2010 16:42)

Marice a všem jejím fanouškům krásné a pohodové vánoce !!!

skoda ze jej hlas vyhasol

(adrian sopoliga, 23. 12. 2010 23:25)

stastne a vesele vianoce

Pieseň o slávikovi a štyroch topoľoch

(Dráčik, 21. 12. 2010 0:16)

Vážený p.Zaťko a p.Šíma! Pieseň o slávikovi...je- jedným slovom povediac "Nádherná!!!" Pri jej počúvaní mi behajú zimomriavky po celom tele,-proste to nemá chybu! Dovolím si tvrdiť,že roky som nepočula jednu normálnu slovenskú pieseň,ktorá má čo povedať,ako melodicky,tak aj textovo.Touto cestou sa chcem,/aj za svojich známych/ poďakovať v prvom rade AUTOROM piesne-videa,ako aj herečke S.Donovej za ich profesionalitu!!! Chceli by sme poprosiť kompetentných,aby túto pieseň hrávali aj v médiách.Určite by ju poslucháči s radosťou prijali./Nechcem nikoho uraziť,berte to ako humor...,ale keď "Horehronie s Kristínou" je objav roka,tak "Pieseň o slávikovi"so Silviou je objav storočia!/ EŠTE RAZ,"VEĽKÉ ĎAKUJEM!!!

jej hlas nema hranic

(jana polakova, 19. 12. 2010 15:51)

s uctou mam odlozene vsetky platne milujem pesnicky ktore mi pripominaju moju mladost myslim si ze takuto spevacku este sme urcite nemali s pozdravom jana polakova

Nostalgia

(V.V., 16. 12. 2010 17:02)

Marikine pesničky na cd počúvam stále menej a menej..nemôžem si pomôcť, ale ako človek ma totálne sklamala. Takže už len občas z nejakej tej nostalgie si pustím Vyznanie a potom dlhé nič....

Nerobte modlu z Mariky

(Ján Lehotský, 15. 12. 2010 18:27)

Keby v Amerike nejaká speváčka 15 rokov neurobila album a úplne by prestala komunikovať s okolím, tak by sa na ňu dávno zabudlo, ale my sme si na Slovensku z Mariky urobili doslova modlu a ona postupne uverila tomu, že ňou naozaj je, čo jej vôbec neprospieva!

Zdravotny stav Mariky

(Admin, 13. 12. 2010 19:27)

Rozprudila sa tu debata o udajnych problemoch Mariky a "zarucene info" o castych hadkach z jej bytu.

Ani SH, Pavel ani Dusko BA-TT nie ste fundovani, aby ste hodnotili zdravotny alebo nebodaj psychicky stav Mariky Gombitovej. K tomu sa moze vyjadrit naozaj len odbornik, ktory s nou prisiel fyzicky do styku.

Chapem urcitu frustraciu prameniacu z izolacie Mariky Gombitovej a sam by som bol rad, keby sa to zmenilo a vratili sa casy, ked to fungovalo, ale hodnotit jej udajnu frustrovanost (SH), alebo raznost (Dusan TT-BA) nepatri na toto miesto.

Verim, ze SH, Dusan i Pavel tak ako my Marike praju vela zdravia, ale nikto (ani SH ani Dusan) nemoze za Mariku Gombitovu hovorit...


HLUPOSTI

(Dusko BA-TT, 13. 12. 2010 18:52)

Co tu vypisujete take hluposti o Marike a jej hluku v byte.. a problemy ktore "akoze" podla Vas su tam.
Naco to tu pisete? Ved to,co sa rozprava su uplne sprostosti.Myslite si,ze Marika by toto vse znasala??Ona nie je odkazana na to aby ju niekto tryznil a drezuroval.To su take Vase debiliny a vymysli.
Musim to tak nazvat,lebo neviete co pisete.
Admin zmaz tie klamlive info!!
Marika ak by bola nespokojna s niecim tak si s tym vie dat rady aj sama.Je to tiez razna zena a vie si povedat dost a preto opatovne Vas ziadam, nevypisujet take hluposti na jej adresu!!

to SH :

(Pavel, 12. 12. 2010 18:59)

Proč se o to trochu víc nezajímají Kamil Peteraj s Žbirkou nebo Vašom Pat.?? Na ty Marika vdycky dá. Proč nějak nezprostředkují psychologa ?? Celebrity pomozte Marice i přes její odpor!!!

Marika sa nevráti, je to zlé

(SH, 12. 12. 2010 18:03)

Marika je frustrovaná, depresívna, odmietavá, čomu nasvedčujú aj časté hádky, ktoré sa ozývajú z bytu. Potrebuje súrne odbornú pomoc. Zvláštne, že rodine Mariky to neprekáža, chodí tam jej sestra, vždy vysmiata, pritom celý vchod vie, že niečo nie je v poriadku. Mala by sa nad sebou zamyslieť a bezodkladne svojej slávnej sestre pomôcť.

DUETA

(Dusko BA-TT, 6. 12. 2010 20:04)

V sobotu 10.12.2010 budem náhodou v Prahe až do nedeľe 12.12.2010.
Kto má záujem z čiech o album duetov Mariky,tak mu ho môžem rovno tam priniesť a Ty si ho vyzdvihneš u mňa v Prahe.Kľudne aj za české koruny.Duško.
Kontakt: arabesako@azet.sk

Videoprezentácia albumu Duetá

(MARTIN, 6. 12. 2010 17:02)

Vo vydateľstva Forza a Opus je od marca 2009 zvykom ku každému novovydanému albumu vytvoriť krátku videoprezentáciu, ktorá je pridaná na youtube.com uživateľom ForzaMusicOpus. Je tam krátko odprezentovaná aj reedícia albumu Slnečný kalendár: http://www.youtube.com/watch?v=U0MkaTMLUkc (síce možno slabšie, aspoň podľa mňa) a teraz pribudla len pred pár hodinami prezentácia nového CD - Duetá
http://www.youtube.com/watch?v=6Ffo9li9rnQ

K jesenným albumov edície OPUS100 ešte videoprezentácie nepribudli (kde je aj album Mince na dne fontán), no keď náhle pribudne, dám vám vedieť.


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31

následující »